De kust van Drechterland: proefles kiten en windsurfen

Datum Zondag 6 augustus 2017
Tijd 13.00 - 17.00 uur
Locatie Dorpsweg 146a, 1697 KJ  Schellinkhout
Kosten €15,00 voor proefles kiten en €10,00 voor proefles windsurfen

Proefles kiten (let op: gaat niet door bij ongunstige windrichting)
Altijd al eens willen ervaren of kitesurfen iets voor u is? Twijfel niet langer en kom er tijdens de Waterweken achter of jij ook verslaafd kunt raken aan deze spectaculaire sport! Speciaal voor de Westfriese Waterweken in Drechterland heeft kitesurfschool KiteFEEL een heel mooie aanbieding: voor slechts € 15,- kunt u een proefles kiten volgen (normaal € 35,-).

Bij de proefles bestuurt u een sterkte matras-vlieger met diverse bewegingen door de lucht. Hierdoor genereert u krachten in uw vlieger en ervaart u al snel de enorme krachten van het kitesurfen.

U kunt zich aanmelden voor een proefles kiten via het contactformulier op de website van KiteFEEL: http://www.kitefeel.nl/contact/  U kunt kiezen voor ‘Aanmelden lessen’ en vervolgens voor ‘Proefles kiten Waterweken 6 aug’.

Let op: deze activiteit gaat niet door bij een ongunstige windrichting. U wordt na uw aanmelding door KiteFEEL op de hoogte gehouden.

Proefles Windsurfen
En er is nog meer te beleven op het strand van Schellinkhout. Met Surfside de Midget kunt u voor slechts € 10,- een proefles windsurfen volgen. Onder deskundige begeleiding krijgt u instructies op het ‘droge’ en leert u de surfplank optuigen. Daarna gaat u het water op.

U kunt zich aanmelden voor een proefles windsurfen door te bellen naar Dirk via 06-54334939.

Suppen
Als het weer het toe laat kunt u tijdens de Westfriese Waterweken in Drechterland met Surfside de Midget ook suppen.

Vlak aan de waterkant staat de gele ‘keet’ van De Midget. Hier kunt u terecht voor een drankje, ijsje of een stevige snack. Aan de andere kant van de dijk ligt De Midget. Een ‘oase’ met een prachtige tuin, terras, midgetgolfbaan, speeltuin en (h)eerlijke keuken.

Heeft u de smaak te pakken gekregen door de proefles windsurfen? Dan is de Spetterende Surfzomer iets voor u. De hele zomer biedt Surfside de Midget op vaste dagen voordelige surflessen en deskundige begeleiding aan het strandje van Schellinkhout. Ga voor meer informatie naar http://www.demidget.nl/surfen

haven Schellinkhout

Tags: kitesurfen, Drechterland, suppen

Datum banner Westfriese waterweken 2017