Oosterhaven Classic

Datum Zaterdag 12 augustus 2017
Tijd 20.00 tot 22.45 uur
Locatie Oosterhaven
Toegang Gratis

Zaterdag 12 augustus uniek concert aan de Oosterhaven met afwisselend programma en medewerking van de fameuze Petra Berger en het Noord-Hollands Jeugdfanfare Orkest.

Zaterdagavond 12 augustus wordt op het ponton in de Oosterhaven weer de Oosterhaven Classic georganiseerd met een fantastisch programma verzorgd door het Noord-Hollands Jeugdfanfare orkest en de fameuze Petra Berger.
Petra Berger is bekend van haar optredens in diverse musicals, haar theatertours met pianist Jan Vayne en haar duetten met de wereldberoemde Andrea Bocelli en Alessandro Safina volgen. Petra wordt veelvuldig gevraagd voor gastoptredens bij concerten van toonaangevende symfonie orkesten in zowel binnen- als buitenland (o.a in China en Turkije) Ook is zij een veelgevraagd soliste bij koren en treedt zij regelmatig op in grote kathedralen en kerken.

IMG 1123

Petra Berger’s stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke- en Keltische domein als in de popmuziek. Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.
Vanaf 20.00 uur wordt het weer genieten, meezingen en meedeinen op en langs de Oosterhaven. Evenals voorgaande jaren is er weer de mogelijkheid om met sloepen en schuiten voor en naast het ponton aan te meren, terwijl na afloop de sluis in de Westerhaven tot middernacht wordt bediend.

Alle toeschouwers, vorig jaar toch zo'n 1500 , krijgen een bijzonder gevarieerd licht klassiek en populair programma gepresenteerd, waarbij uiteraard de deelname van Petra Berger als grote publiekstrekker kan worden genoemd.

De weersvoorspellingen worden nadrukkelijk in de gaten gehouden, maar grote parasols op de kade zullen in ieder geval voldoende bescherming bieden tegen zon dan wel regen. Uiteraard is dit bijzondere licht klassieke concert vrij toegankelijk en wordt er weer op een grote belangstelling gerekend.

 

F RG120721 WF WATERWEKEN 008

Oosterhaven Classic Medemblik

Oosterhaven Classic Medemblik

Oosterhaven Classic Medemblik

 

Tags: Medemblik, muziek, jeugd fanfare orkest, optreden, Petra Berger

Datum banner Westfriese waterweken 2017